Lista towarów: 1 - 5 z 37
Zangaura Saperavi | |||||||||||
| |||||||||||
Zangaura Saperavi czerwone wytrawne Zangaura Saperavi to czerwone, wytrawne, gruzińskie wino. Pochodzi w doliny rzeki Zangaura. Ma ciemny, rubinowy kolor. W nosie wyczuwalne nuty śliwki i jagód. Idealne wino do cielęciny, befsztyku czy serów. | |||||||||||
Zangaura Kindzmarauli | |||||||||||
| |||||||||||
Zangaura Kindzmaraulli Region winiarski: Region KAKHETIApelacja: KINDZMARAULI - szczególny rejon uprawy winorośliKlimat: Umiarkowany, kontynentalnyKategoria wina: Wino jakościowe o zastrzeżonym nazewnictwie miejsca pochodzenia upraw winorośliOdmiany: Saperavi 100%Pochodzenie winogron: KINDZMARAULI - szczególny rejon uprawy winorośli,Typ wina: Półsłodkie, rocznikowe, czerwoneAnaliza wina: Cukier resztkowy 35-45 g/l; T/A: 5,5-6,5 g/l... | |||||||||||
Tivili Tbilisuri red semi sweet | |||||||||||
| |||||||||||
Tivili Tbilisuri red semi sweet czerwone półsłodkie Półsłodkie wino o sukni ciemnorubinowej i intensywnym aromacie dojrzałych porzeczek. Wino stworzone na bazie klasycznego gruzińskiego szczepu Saperavi. Pieczołowita selekcja gron wpływa na wyjątkową szlachetność i niepowtarzalny smak wina. | |||||||||||
Tivili Tbilisuri red semi dry | |||||||||||
| |||||||||||
Tivili Tbilisuri red semi dry czerwone półwytrawne Półwytrawne wino o kolorze ciemnorubinowym i intensywnym aromacie dojrzałych wiśni i jeżyn. Wino stworzone na bazie oryginalnego gruzińskiego szczepu Saperavi. Specjalna selekcja gron wpływa na wyjątkową szlachetność i niepowtarzalność tego trunku. | |||||||||||
Tabla Saperavi | |||||||||||
| |||||||||||
Tabla saperavi czerwone wytrawne Wino wytwarzane jest tradycyjną metodą, z odmiany winorośli Saperavi uprawianej w Velistsikhe w regionie Kakchetii.Wybrane winogrona zostały wyciśnięte i sfermentowane w zbiornikach ze stali nierdzewnej.Po usunięciu pestek winogron wino dojrzewa przez trzy miesiące w nierdzewnych zbiornikach, poprzez mikrooksygenację.Wino ma ciemny kolor granatu, charakteryzujący się aromatami dojrzałych ciemnych owoców i suchych owoców, aksamitnych niua... | |||||||||||